Cum plătesc

1. Plata la livrare / ramburs

Vă aducem la cunoștință că modalitatea de plată “la livrare” sau “ramburs” presupune achitarea comenzii către reprezentantul firmei de curierat rapid în momentul predării coletului. Acest proces, denumit comun “plata ramburs”, implică utilizarea monedei naționale, Lei, și acoperă costul produselor comandate, inclusiv orice taxe de transport aplicabile.

2. Transfer bancar

Pentru efectuarea plăților prin intermediul unui Ordin de plată, vă rugăm să procedați după ce ați primit o factură proformă emisă de către Predator Lures. Aceasta se va realiza în urma confirmării telefonice a comenzii dumneavoastră cu un consultant de vânzări. Originalul facturii proforme va fi inclus în coletul dumneavoastră.

Livrarea produselor comandate va avea loc după ce ați confirmat plata în contul specific indicat pe factura proformă emisă.

3. Plata cu cardul

În cazul alegerii metodei de plată “Card credit/debit”, vă rugăm să completați cu atenție un formular cu informațiile corespunzătoare cardului dumneavoastră. Pentru tranzacțiile efectuate cu carduri de credit/debit emise sub siglele Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro), se utilizează sistemul “3-D Secure”, dezvoltat de aceste organizații. Acest sistem asigură un nivel de securitate similar tranzacțiilor efectuate la bancomat sau în mediul fizic, la comercianți.

Mai exact, “3-D Secure” garantează că informațiile legate de cardul dumneavoastră nu sunt transferate sau stocate în niciun moment pe serverele noastre sau ale Netopia. Aceste date sunt introduse direct în sistemele Visa și MasterCard. În plus, “3-D Secure” reprezintă un sistem de autentificare electronică a identității deținătorilor de carduri. Procesul de autentificare se desfășoară folosind un cod de securitate cunoscut doar de dumneavoastră și se efectuează exclusiv pe serverele Visa sau MasterCard, în funcție de caz.

Menționăm că sistemul “3-D Secure” permite efectuarea cumpărăturilor online cu orice card emis sub licența Visa sau MasterCard, inclusiv carduri de debit, precum și variantele electronice Maestro și Visa Electron. Acesta include, de asemenea, cardurile virtuale emise de aceste organizații.

Dacă tranzacția cu cardul a fost finalizată cu succes, veți primi o confirmare a comenzii pe site-ul nostru și veți primi informații detaliate privind comanda prin e-mail.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru utilizarea serviciilor noastre. Dacă aveți orice întrebări sau solicitări suplimentare, suntem la dispoziția dumneavoastră pentru asistență.