Numele meu este Călin Bordoș și, de când mă știu, mi-a plăcut la maxim pescuitul!

Participant și premiat al multor concursuri de pescuit din țară și de peste hotare, acumulând multă experiență în cele ale spinning-ului, mi-am dat repede seama că reușita unei partide de pescuit sau succesul în concursuri o aduce preponderent o nălucă bine aleasă și de foarte bună calitate.

Profitând de „lock down”-ul din 2020 care m-a “prins” în Anglia și de timpul petrecut acasă, am început să studiez intens cum se produc nălucile siliconice, care e secretul lor de fabricație și m-a vrăjit total, astfel am început să investesc timp și bani pentru a duce acest vis și hobby la un alt nivel.

În plus, unul din obiectivele mele e că doresc foarte mult să aduc pe piața din România năluci de o calitate deosebită dar la prețuri decente pentru pescarul român. Din start am ales să reproduc unele din cele mai renumite năluci care de-a lungul timpului și-au dovedit clar eficiența însă prețul lor nu era accesibil pentru toate buzunarele.

Astfel, am căutat cei mai meseriași matrițeri și am început prin a imita și produce nălucile cele mai bine cotate și prinzătoare din această nișă. Ulterior, am creat propriile modele, unice și originale care au adus un feedback pozitiv din partea unor pescari de elită din țară și din diaspora.

Despre mine

Călin Bordoș
Fondator

Îmi puteți urmării activitatea și evoluția pe canalele de socializare

La momentul actual am în portofoliu peste 40 matrițe cu care torn peste 100 modele și extreme de multe culori unice, laminate sau cu diferite pattern-uri.

Focusat și axat pe cât posibil pe calitate și originalitate, sunt determinat să răspund celor mai exigente așteptări din partea celor pasionați de acest sport deosebit – PESCUITUL!

În acest sens, mi-am propus să ajung cel mai renumit producător de năluci siliconice din România și aceasta deoarece ceea ce fac, o fac “Din pasiune pentru pescari pasionați!“, așa cum o spune și motto-ul meu.

Urmărind canalul meu de YouTubeCB.predatorlures, veți observa că sunt dispus nu doar să produc aceste năluci dar să și împărtășesc cu cei pasionați multe dintre rețetele mele și de asemenea unele secrete ale producerii și turnării nălucilor siliconice.

Sunt un înfocat susținător al tuturor manufacturierilor români de năluci sau articole sportive de pescuit și am ales să completez cu experiența mea din acest domeniu astfel contribuind la dezvoltarea comunității lure-builderilor  autohtoni.