Informații despre transportul unei comenzi plasate

 

Dorim să vă informăm cu privire la procesul de livrare prin intermediul serviciilor noastre de curierat. Ne străduim să vă oferim cea mai rapidă și eficientă experiență de livrare posibilă, iar acest comunicat are rolul de a vă furniza detalii esențiale cu privire la acest proces.

  1. Expedierea comenzii: Livrările prin curier sunt inițiate imediat ce primim notificarea de expediere a coletului, pe care o veți primi într-un e-mail de confirmare.
  2. Livrare gratuită: Vă informăm cu plăcere că livrarea prin curier este oferită GRATUIT pentru comenzile ale căror valori totale depășesc suma de 250 lei, indiferent de cantitatea, dimensiunea sau greutatea produselor comandate.
  3. Taxă de transport pentru comenzi sub 250 lei: În cazul comenzilor a căror valoare totală este sub 250lei, o taxă de transport va fi calculată în funcție de greutatea coletului și va fi afișată în coșul de cumpărături.

Ne dorim să subliniem faptul că, în ciuda eforturilor noastre constante de a oferi livrări eficiente, pot apărea întârzieri care pot fi cauzate de diverse circumstanțe, precum epuizarea stocului în magazin, probleme tehnice interne sau factori externi. Termenul de livrare poate varia de la 24 de ore până la maxim 10 zile.

Informații suplimentare de interes:

  • Timpii de livrare menționați mai sus sunt valabili începând cu momentul confirmării comenzii, excludând zilele nelucrătoare.
  • Pentru întrebări sau solicitări de modificare a comenzii, vă rugăm să contactați agentul responsabil pentru comanda dumneavoastră folosind numărul de telefon și/sau adresa de e-mail disponibile în e-mail-ul de confirmare a preluării comenzii.
  • În cazul livrărilor prin curierat rapid (în situația comenzilor care nu beneficiază de verificare a coletului), vă recomandăm să efectuați o verificare atentă a produselor sau ambalajului după primirea comenzii, pentru a identifica eventuale defecțiuni fizice cauzate de transport. Vă îndemnăm să faceți această verificare în cel mult 24 de ore de la primirea comenzii. Orice sesizare ulterioară acestui termen nu va putea fi luată în considerare și nu va fi soluționată.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru alegerea de a cumpăra de la noi. Suntem dedicați asigurării unei experiențe de achiziție plăcute și eficiente. Dacă aveți orice întrebări sau preocupări suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.