Politica de confidențialitate

Ultima actualizare la 10 octombrie 2023
Data intrării în vigoare 10-Oct-2023

Această politică de confidențialitate descrie politicile Predator Lures, Bdul. Pandurilor 30, Tg. Mureș, Mureș 540554, România, email: cb.predatorlures@gmail.com, telefon: 0040752181896 cu privire la colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor pe care le colectăm atunci când utilizați site-ul nostru web ( https://www.predator-lures.ro/ ). (“Serviciul”). Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dvs. în conformitate cu această Politică de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să nu accesați sau să utilizați Serviciul.

Putem modifica această Politică de confidențialitate în orice moment fără a vă anunța în prealabil și vom publica Politica de confidențialitate revizuită pe Serviciu. Politica revizuită va intra în vigoare în termen de 180 de zile de la data la care Politica revizuită este postată în Serviciu, iar accesul sau utilizarea continuă a Serviciului după această dată va constitui acceptarea de către dvs. a Politicii de confidențialitate revizuite. Prin urmare, vă recomandăm să revizuiți periodic această pagină.

 Cum colectăm informațiile dumneavoastră:

Colectăm/recepționăm informații despre dvs. în felul următor:

 •  Atunci când un utilizator completează formularul de înregistrare sau trimite în alt mod informații personale
 •  Interacționează cu site-ul web
 •  Din surse publice

 Cum folosim informațiile dumneavoastră:

 Vom utiliza informațiile pe care le colectăm despre dvs. în următoarele scopuri:

 Marketing/ Promoțional

 •  Crearea unui cont de utilizator
 •  Mărturii
 •  Procesarea plății
 •  Publicitate direcționată
 •  Gestionarea comenzii clienților
 •  Gestionarea contului de utilizator

Dacă dorim să folosim informațiile dvs. în orice alt scop, vă vom cere consimțământul și vom folosi informațiile dvs. numai după ce primim consimțământul dvs. și apoi, numai în scopul (scopurile) pentru care am acordat consimțământul, cu excepția cazului în care legea ne cere să facem altfel.

 Cum împărtășim informațiile dumneavoastră:

Nu vom transfera informațiile dvs. personale către nicio terță parte fără a vă solicita consimțământul, cu excepția unor circumstanțe limitate, așa cum este descris mai jos:

 •  Serviciul de publicitate
 •  Analiză

Solicităm acestor terțe părți să utilizeze informațiile personale pe care le transferăm către acestea numai în scopul pentru care au fost transferate și să nu le păstreze mai mult decât este necesar pentru îndeplinirea scopului respectiv.

De asemenea, putem dezvălui informațiile dvs. personale pentru următoarele: (1) pentru a respecta legile, regulamentele, ordinele judecătorești sau alte proceduri legale aplicabile; (2) pentru a pune în aplicare acordurile încheiate cu noi, inclusiv prezenta Politică de confidențialitate; sau (3) pentru a răspunde la reclamațiile conform cărora utilizarea de către dvs. a Serviciului încalcă drepturile terților. În cazul în care Serviciul sau compania noastră fuzionează sau este achiziționată de o altă companie, informațiile dvs. vor fi unul dintre bunurile care sunt transferate noului proprietar.

 Drepturile dumneavoastră:

În funcție de legea care se aplică, este posibil să aveți dreptul de a accesa și de a rectifica sau șterge datele dvs. personale sau de a primi o copie a datelor dvs. personale, de a restricționa sau de a vă opune prelucrării active a datelor dvs., de a ne cere să partajăm (port) informațiile dvs. personale către o altă entitate, de a retrage orice consimțământ pe care ni l-ați acordat pentru prelucrarea datelor dvs., dreptul de a depune o plângere la o autoritate legală și orice alte drepturi relevante în conformitate cu legile aplicabile. Pentru a vă exercita aceste drepturi, ne puteți scrie la adresa cb.predatorlures@gmail.com. Vom răspunde solicitării dvs. în conformitate cu legislația aplicabilă.

Puteți renunța la comunicările de marketing direct sau la profilarea pe care o realizăm în scopuri de marketing scriindu-ne la adresa cb.predatorlures@gmail.com.

Rețineți că, dacă nu ne permiteți să colectăm sau să prelucrăm informațiile personale solicitate sau dacă ne retrageți consimțământul pentru prelucrarea acestora în scopurile solicitate, este posibil să nu puteți accesa sau utiliza serviciile pentru care au fost solicitate informațiile dumneavoastră.

 Cookie-uri etc.

Pentru a afla mai multe despre modul în care le folosim și despre opțiunile dumneavoastră în legătură cu aceste tehnologii de urmărire, vă rugăm să consultați Politica noastră privind cookie-urile.

 Securitate:

Securitatea informațiilor dvs. este importantă pentru noi și vom utiliza măsuri de securitate rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzătoare sau modificarea neautorizată a informațiilor dvs. aflate sub controlul nostru. Cu toate acestea, având în vedere riscurile inerente, nu putem garanta o securitate absolută și, în consecință, nu putem asigura sau garanta securitatea informațiilor pe care ni le transmiteți, iar dumneavoastră o faceți pe propriul dvs. risc.

 Ofițerul de reclamații / de protecție a datelor:

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la prelucrarea informațiilor dvs. care sunt disponibile la noi, puteți trimite un e-mail la responsabilul nostru cu reclamațiile la Predator Lures, Bdul. Pandurilor 30, Tg. Mureș, e-mail: cb.predatorlures@gmail.com. Ne vom ocupa de preocupările dvs. în conformitate cu legislația aplicabilă.